Bemutató

2022.10.30. 19:01

Rókát fogott az állatszelídítő, mindenkinek megmutatta az esztergomi lakótelep mellett

Az alkalmazkodás mesterei címmel élő állatos bemutatót tartott szombaton Tóth Gábor állatszelídítő- és gondozó.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A humoros, remek hangulatú előadást a Mesekuckó Játszótér, illetve a Bánomi lakótelep melletti zöldterületen nemcsak gyermekek, hanem a felnőttek is érdeklődve hallgatták végig. Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány ismeretterjesztő programján összesen hét állattal kapcsolatban tudhattunk meg érdekességeket.

Élő állatos bemutató esztergom
Az előadás alatt humorral, jókedvűen ismerkedhettek az állatokkal az érdeklődők
Fotós: W. P. / Forrás:  24 Óra

Tóth Gábor állatszelídítő és -gondozó elsőként egy házi egeret mutatott meg a résztvevőknek, ami éjjel aktív, szívesen megbújik az éléskamrában, jól lát és jól hall. Ezután következett a patkány, ami az egérhez hasonlóan jól mászik, a farka segítségével a falon is könnyen közlekednek.

A gyermekek körében a görény, a bujkálás mestere, ami hernyóhoz hasonlóan mozog a lyukakban. A nyest is nagy sikert aratott, utóbbiról elhangzott, hogy előszeretettel aprítja a tetőtéri szigetelést. Az állatgondozó végül egy szelídített rókát, illetve egy trükkökre betanított kutyát is mutatott a jelenlévőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában