Idősek világnapja

2022.10.03. 21:45

Korda Györgyékkel fiatalodtak meg a komáromi szépkorúak (képek)

A beszédek után a hölgyeket virággal lepték meg, és mindenki átvehetett egy plüssmackót is.

K. D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. D.

A idősek világnapját ünnepelték hétfő délután a Monostori erőd KlapkArénájában. A résztvevők ajándékkal gazdagodtak, mellette műsorral és finom vacsorával is készültek a házigazdák. 

Mindenkit arra kérek, maradjunk így együtt, mert a közösségeknek óriási ereje van. A virtuális és a valóságos közösségek között ég és föld a különbség, mindenkit arra biztatok, az utóbbiakhoz csatlakozzon. 


– fogalmazott dr. Molnár Attila polgármester.

Köszönetet mondott a szépkorúaknak azért a szolgálatért is, amelyet a városukért tesznek. Ezt követően Czita János, dr. Kreft-Horváth Loránd, Turi Bálint alpolgármesterek, valamint Hajnal Dóra és Vajda Bence önkormányzati képviselők köszöntötték az időseket. A beszédek után a hölgyeket egy-egy szál virággal lepték meg, valamint mindenki átvehetett egy Komárom pólós plüssmackót is. 

Az ajándékozás után érkezett meg Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, aki felkonferálta a délután fellépőit: Korda Györgyöt és Balázs Klárit

Nekem azt mondták, nyugdíjasoknak fogunk énekelni, pedig csupa csinos hölgyet és jólöltözött urat látok!

– viccelődött Korda György, majd feleségével közösen legismertebb dalaikkal szórakoztatták a lelkes közönséget.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában