Halloween

2022.10.24. 18:14

Ennél cukibbat ma nem látsz - így festettek a tatabányai mentőkutyák jelmezben

Felejthetetlen halloweeni bulit tartott a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a közelmúltban. A vendéglistáról nem maradt le a két mentőkutya, Elen és Buksi sem, akik jelmezbe öltözve fogadták a vendégeket.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Facebook/Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Egy fergeteges halloweeni napot töltöttek együtt a Tatabányai 4x4 Terepjárós Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai és kutyás barátaik a Progessional kutyaiskolában. A gazdik megtekintették a tűzoltóautót és felpróbálták a bevetési ruhákat, felszereléseket és sisakokat is. 

Megnézték, hogy működnek az adóvevők, rádiók, lámpák, és szemügyre vették azokat a nélkülözhetetlen eszközöket is, amelyeket a mentőmunkákhoz használnak az önkéntesek – adta hírül a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán.

Mint kiderült, a mentőkutyák, Elen és Buksi is aktív résztvevői voltak a partinak, hiszen jelmezt is öltöttek, majd a hosszú nap végén a Humac Hungary által felajánlott táplálékkiegészítővel felturbózott vacsorával zárták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában