Jótékonyság

2022.10.07. 19:13

Állati vasárnap a tatabányai könyvtárban

Elfelejtetted időben visszavinni a könyvtárból kikölcsönzött könyvet? Még nincs könyvtárjegyed? Nincs gond: pénz helyett most egy kis állateledellel kiválthatod!

Kemma.hu

Forrás: Facebook/József Attila Városi és Megyei Könyvtár

Az Állatok Világnapja az Országos Könyvtári Napok szervezőit is megihlette. Vasárnap, október 9-én az otthoni könyvespolcokon - határidőn túl - megbúvó könyvtári példányokat díjtalanul leadhatják az olvasók, ha legalább 1 kilogram kutya- vagy macskaeledelt adományoznak a Tatabányai Ebrendészeti Telep gazdikereső állatainak. 

Ugyancsak ilyen cserealapon vasárnap díjatalanul lehet beiratkozni a könyvtárba. A Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület cicusai közül az egyik majdnem a könyvtár igazgatójához került, s mint utólag kiderült, szeretgetésből nem volt hiányuk az állatoknak, mikor Mikolasek Zsófia, a Tatabányai József Attila Megyei és Városi Könyvtár vezetője az akció részleteiről egyeztetett a telepen, adta hírül Facebook oldalán a könyvtár. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában