Születésnap

2022.10.15. 12:16

90 éves komáromi hölgyet köszöntöttek: Róza néni élete egy könyvet is megtöltene

A komáromi Szerencsés Imréné Róza nénit köszöntötte 90. születésnapja alkalmából dr. Molnár Attila polgármester.

K. D.

Molnár Attila köszöntötte az idős asszonyt

Forrás: komarom.hu

Róza néni kiváló egészségi állapotnak örvend, ahogy azt elmondta a komarom.hu-nak, szívesen fejt keresztrejtvényt, televíziót néz, vagy épp olvas. A napi történések, hírek is érdeklik.

– Mi, akik átvészeltük a második világháborút, háromszor éltük túl a bombázásokat, hol a Monostori-, hol az Igmándi erődben, az óvóhelyeken, elkeseredetten látjuk a médiából az orosz–ukrán frontról érkező tudósításokat – mondta. – Csak arra tudom kérni a résztvevő feleket, hogy fejezzék ezt be! Tragédia lesz a vége! Ugyanakkor persze az vigasztal, hogy mi is túljutottunk a nehéz időszakokon is.

Molnár Attila köszöntötte az idős asszonyt
Forrás: komarom.hu

Róza néni negyven és fél esztendőn át volt az egykori lengyár bérszámfejtője, úgy vélekedett, egy könyvet is meg tudna tölteni élettörténetével. Házasságából egy lánya és egy fia született. Azóta négy unkával és hat dédunokával áldotta meg a sors, akikből a legkisebb 4, a legidősebb 22 éves.

Születésnapja alkalmából a szépkorú miniszterelnöki köszöntő díszoklevelet, és ajándékcsomagot vehetett át dr. Molnár Attila polgármestertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában