Mikulások(k)

2022.09.29. 07:40

Olvasói fotó: Komáromba már most megérkeztek a csokitélapók és a szaloncukrok

Igaz, hogy csak pénteken búcsúztatjuk szeptembert, ám a hipermarketek és szupermarketek polcairól már mosolyognak ránk a Mikulások és a hóemberek.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Miközben napközben a hőmérséklet higanyszála még meg-megközelíti a 20 fokot, sőt néhány helyen meg is haladja, és még egy ideig élvezhetjük a vénasszonyok nyarát, a nagyobb üzletekben – így például Komáromban is, ahol olvasónk felvétele készült – már az évvégi ünnepekre emlékeztetnek az eladók. Az ősz kellékei, dekorációi mellett már külön polcokat kaptak a csokoládémikulások, szaloncukrok és a karácsonyfára akasztható egyéb édességek.

Láthattuk, hogy több gyártónak is megszaladt a fantáziája, ugyanis a Mikulások nem csak piros ruhát kaptak. Szaloncukorból is már most gazdag a kínálat. De úgy gondoljuk, a Mikulások és a szaloncukor beszerzésével azért még várhatunk, mert félő, hogy plusz kilókkal, decemberben ismét Télapó-beszerző túrára indulhatunk. Bár azt sem lehet tudni, látva az áremelkedések ütemét, hogy abban az időszakban mennyivel kell majd többet fizetni értük. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában