Csinálták a fesztivált

2022.09.17. 20:02

Megvannak a jövő bandái - a Cataflamingo nyerte a Peron Music tehetségkutatót

Versenyben volt a Bards, az SKH, az Evermind, Adam Rimay, a Pálmafunk, a Nular, a kisbetűs ünnepnapok, az Exopop, a Sexnuggets, a Pause, az Eugene Tooms és a HornyZone is.

Sugár Gabi

A fesztivál győztese: a Cataflamingo

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Huszonhetedik alkalommal rendezte meg a Peron Music Alapítvány tehetségkutató fesztiválját a megyeközpontban. A nagy múltú civil szervezet már több kiválóságot is felfedezett az elmúlt évtizedekben, köztük a Margaret Island együttest Lábas Vikivel.

Az ország legrégebbi és egyik legrangosabb szakmai tehetségkutató rendezvényének ismét az Agora adott otthont. Szeptember 17-én, szombaton rangos zsűri sorakozott fel és értékelte produkciónként a csapatokat.

A színpadi produkciót a tatai Arcidra indította, majd a Cataflamingo következett. Diákzsűri is ült a nézőtéren, ők is a produkciók után értékelték a bemutatkozókat. A nap folyamán az alábbi együtteseknek tapsolhatott a közönség: 4Bards, SKH, Evermind, Adam Rimay, Pálmafunk, Nular, kisbetűs ünnepnapok, Exopop, Sexnuggets, Pause, Eugene Tooms, HornyZone. 

Újfalusi Gábor-díjat kapott a Nular, különdíjat a Pause, a 4Bards, az Eugene Tooms. A dobogó 3. fokára a HoryZone állhatott fel, a második helyet a kisbetűs ünnepnapok szerezte meg. A 27. Peron Music Tehetségkutató Fesztivált a Cataflamingo nyerte. Ők vehetik át a stafétát a tavalyi év győztes zenekarától, a Helka bandától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában