Jótékonysági rendezvény

2022.09.10. 20:00

Ismét dübörögtek a motorok Dorogtól, Esztergomig (fotók)

Kétkerekűek tömege segített a Vaszary Kolos Kórháznak.

Pötl Zoltán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A motorozáshoz remek napsütéses időben tartották meg az idei „A motorosok is lehetnek angyalok” elnevezésű megmozdulást szombaton. A kétkerekű masinák lovasai délelőtt Dorogon gyülekeztek, ahol élőzenével tették számukra élvezetesebbé a várakozást. A rendőrségi eligazítás után indult el a több száz motorosból álló konvoj, hogy a Dorog, Tokodaltáró, Tokod, Tát útvonalon át eljussanak a célig, vagyis az esztergomi Vaszary Kolos Kórházig

Az évek óta ezidőtájt tartandó akció sokat hangoztatott célja, hogy egyrészt a résztvevők által vásárolt belépő-matricákból befolyt összeggel támogassák a kórházat, másrészt a közutakon haladók figyelmét felhívják, hogy jobban vigyázzanak a motorosokra. A sorrendben nyolcadik ilyen akcióval egy időben, illetve ahhoz kapcsolódva motoros véradás és koncert várta a csatlakozókat, akik között a különféle kétkerekű kategóriák képviselői voltak megtalálhatók, így az off-road-ok, a félidomos motorok, az endurók, a chopperek, a túramotorok és a robogók is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában