Nyílt nap

2022.09.17. 14:20

Kinyitott a legiotábor: folyamatosan érkeznek az érdeklődők Komáromba

A hűvös idő ellenére már a délelőtti órákban rengetegen látogattak el a legiotáborba, ahol a a brigetiói katonai fürdő romjait is megtekinthették az érdeklődők. Néhányan még Pécsről is elutaztak Komáromba.

K. D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. D.

Szeptember 17-én, szombaton délután 4 óráig van lehetőség arra, hogy az érdeklődők  részt vegyenek a Komáromi Klapka György Múzeum programjain, amelyeket a kulturális örökség napjai alkalmából tartanak. A legiotábor nyílt napján, a Stadion útnál a brigetiói katonai fürdő romjait lehet megtekinteni.

Számadó Emese múzeumigazgató délelőtt és kora délután is érdekes előadást tartott a molaji fedett lőtéren Római kori emlékek Komárom-Esztergom megyében címmel. A Klapka György Múzeum szombaton és vasárnap is látogatható lesz, a DDr. Juba Ferenc magyar tengerésztörténeti kiállítás 9 és 17 óra között, a Kecskés László Emlékház pedig 10 és 16 óra között tart nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában