Ünnep

2022.09.07. 13:11

Felnőtt ugráló, kétszintes játszóház és Sipos F. Tamás egy helyen: jön a Naszályi Napok

Színes programkavalkáddal várnak kicsiket és nagyokat a szervezők szeptember 10-én a helyi sportpályán és a búcsú téri pihenőparkban.

Kemma.hu

Fotó: Tóth Anikó

Szeptember 10-én szombaton a Művelődési házban 10.00 órakor kezdődik a XXI. Naszályi Napok megnyitója. Köszöntőt mond, Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, kormánybiztos és dr. Maszlavér Petra polgármester. A Naszályi Napok ünnepi megnyitóján kerül sor hagyományosan a Naszályért-díj átadására.

A délutáni programok 13 órától indulnak a Sportpályán és a Búcsú téren a Pihenőparkban, ahol euro jumping- gumiköteles ugráló várja a gyerekeket három asztalon, sőt a gumiköteles ugrálót 100 kilogrammig a felnőttek is használhatják! A népszerű rekeszépítés is szerepel a programok között. Emellett idén egy kétszintes mobil játszóházat, fakosaras körhintát, népi játszóteret is kipróbálhatnak a gyerekek, de arcfestés is színesíti a kínálatot.

Idén is itt lesz Szomódról Nagy Gábor, aki a népszerű állatsimogatóval érkezik. 13 órakor vadászkutya bemutatót láthatnak a naszályi Marco Baldonival és barátaival. 14 órától egészen 18 óráig a Fesztiválsátorban nemezelés, kézműves bemutató vár mindenkit, korosztálytól függetlenül, Szénási Veronikával majd ugyanitt bemutatkoznak az Angyalffy Általános Iskola és Művészeti Iskola diákjai is.

A Fesztiválsátorban a színpadi programok sorát 15 órakor a naszályi óvodások nyitják. A kicsik idén is vidámnak ígérkező műsorát Naszályi Mazsorettek követik, akik gálaprogrammal, meglepetés műsorral készülnek.

16 órától a gyerekeket, a családokat a Napvilág Zenekar gyerek koncertje szórakoztatja és énekelteti meg. 17 órától pedig már látványos és dinamikus bemutatóval a Naszályi Zumbásokat láthatjuk a színpadon.

18 órától az UFO, a '90-es évek egyik legendás dance-pop csapata a színpadon. 19 órától Kollányi Zsuzsi majd 20 órától Sipos F. Tamás énekel. 21 órától Herczog Ricsi harmonikást hallhatják. 23 órától DJ ZimmerR, azaz Zimmerer Tamás, a Forrás Rádió műsorvezetője, DJ-je hajnal kettőig pörgeti a korongokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában