Összeolvadás

2022.08.02. 12:10

Megszűnik a szákszendi bankfiók - mondjuk, hova menjetek ügyintézni

Két bank egyesülése miatt összeolvad a szákszendi az oroszlányi bankfiókkal.

W. Zs.

Forrás: Google Street View

A Takarékbank Zrt. tájékoztatása szerint jövő tavasszal egyesül az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt., és ezzel létrejön hazánk legnagyobb, tisztán magyar tulajdonú pénzintézete. A folyamat egyben azt is jelenti, hogy több helyen összevonják a kisebb kirendeltségeket és fiókokat, hogy szebb és modernebb fiókok jöhessenek létre.

A fentiek értelmében a szákszendi fiók egyesül az oroszlányival. Augusztus 23-tól megszűnik a személyes ügyintézés a Száki utca 96. számú bankfiókban, tehát a helyi ügyfelek szerződéseit a bányászváros Rákóczi Ferenc utcai fiókjában kezelik a továbbiakban.  Az összevonás a bankkártya-használatot nem érinti, azt az eddigiekben megszokott módon használhatják a lakók.

A július 19-én kelt tájékoztatás szerint az „ATM szolgáltatással kapcsolatban jelenleg is tartanak a tárgyalások.” Azt ígérik, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a változás a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon az ügyfeleknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában