Tájékoztatás

2022.08.27. 10:30

Fontos időpont: több órára lezárják a 10-es és 117-es utat keresztező vasúti átjárót

Szeptember 9-én 19 órától másnap éjjel 2 óráig felújítás miatt lezárják a forgalom elől a 117-es út és a 10-es főút találkozásánál található vasúti átjárót – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Ez azt jelenti, hogy a késő esti órákban Kesztölc jókora kerülővel, a 117-es úton, Esztergom-Kertváros irányából, vagy murvás után Piliscsév felől lesz majd megközelíthető.

Az állami vasúttársaság nemrégiben közölte, hogy az esztergomi vasútvonalon szeptember 2-től 5-ig Piliscsaba és Dorog állomások között, míg 9-től 12-ig Pilisvörösvár és Dorog között végezek pályakarbantartási munkákat. A kommunikációs igazgatóságtól megtudtuk, hogy az említett napokon többek között vágányszabályozást és ágyazatrostálást is végeznek majd. Az előbbi időszakban Piliscsaba-Dorog, míg a második vágányzárkor Pilisvörösvár-Esztergom között az S72-es, G72-es, Z72-es, illetve S76-os jelzésű szerelvények helyett vonatpótló buszokkal szállítják majd az utasokat.

Egyébként szeptember 9-12. között a kesztölci elágazás mellett Piliscsabán a Kenderesei utcai, valamint a Szent László utcai/Egyetem utcai átjárókat is le fogják zárni egy-egy rövid időszakra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában