Közterületszépítő

2022.08.25. 08:41

Díjakat is átadtak a nagyigmándi ünnepségen

A Magos Művelődési Házban ünnepelték az államalapítást Nagyigmándon. Az eseményen a Virágos Nagyigmándért verseny díjait is átadták.

K. D.

Forrás: Harmónia Táncstúdió

Az eseményt a szabadidőparkban tartották volna, ám az időjárás közbeszólt. Az ünneplők a művelődési házban gyűltek össze. A rendezvényen Janovszki Csenge énekelte el a Kiss Kata zenekar Magyar vagyok című dalát. Hajduné Farkas Erika polgármester beszéde után megszegték az új kenyeret. Ebben az évben a Nagyigmándon is árusító, ácsi Brotnetti Pékség sütötte meg a község kenyerét, amit Gáspár Sándor helyi gazdálkodó adott át a polgármesternek.

A Virágos Nagyigmándért elnevezésű közterületszépítő verseny díjazása is ezen az alkalmon történt. Bálint Tibor és családja, Kiss Tibor és családja, valamint Pázmándi János és családja kapták az elismerést. Az ünnepi műsort az idei évben a Harmónia Táncstúdió növendékei adták. Később a Miss Bee Bestiák műsora szórakoztatta a közönséget. Ezt követően a Sincron Band zenélt késő éjjelig. A tűzijáték a folyamatos eső miatt elmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában