Ajánló

2022.07.14. 20:00

Programod van: akár Schirilla Györggyel is tölthetitek a hétvégét Komárom-Esztergomban

Számos kikapcsolódási lehetőséget sorolunk nektek megyeszerte.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

1.) Zene, nyár, est, Tatabánya

Folytatódik a Zenei Esték programsorozat Tatabányán július 15-én pénteken. Ezúttal Gerendás Péter zenél a nagyérdeműnek.

2.) Old Lake Man triatlon verseny Tatán

Július 16-17-én rendezik a Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokság és Középtávú Amatőr Magyar Kupát Tatán. Idén újdonság lesz a versenyen, hogy a 600 férőhelyes depó, ahol a kerékpárok állomásoznak, az Esterházy-kastély parkjában lesz kialakítva, amivel a verseny még közelebb kerül a közönséghez.

A versenyen az Önkéntesség Tata csapata is részt vesz, hogy segítsen két kisgyereknek, a hatéves Tamásnak és a szívműtött tatai kislánynak, Boginak, áll az esemény Facebook-oldalán.

3.) Jótékonysági retro sütinap Oroszlányban

A MÉF Alapítvány és a KFMKK a leukémiás gyerekekért rendezi retro sütinapját július 16-án, Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárnál. A szabadtéri színpadon több fellépő is szórakoztatja majd a látogatókat.

4.) Salsázz az esztergomi Dunaparton!

Salsa-bachata estre várják a romantikára és táncra vágyókat az esztergomi Nagy-Duna sétányon levő fagylaltozóhoz július 16-a szombatra. A résztvevőkre a naplementében salsa és bachata zenék várnak, a kezdők az egyszerű lépéseket is megtanulhatják, a haladók ruedát táncolhatnak, áll az esemény Facebook-oldalán.

5.) Schirilla Györggyel ugorhattok a Dunakanyarért

Július 16-a szombaton rendezi Dunakanyar Kultúrtáj és Környezetvédelmi Egyesület a Nagy Ugrás a Dunakanyarért elnevezésű rendezvényt Pilismaróton. A szervezők a rendezvénnyel szeretnk felhívni a figyelmet a Duna ártéri területeinek, valamint az élővizeink megőrzésének fontosságára.

A tematikus napon homokvárépítő-verseny, vizesélőhely-totó, pecsétvadászat, célbadobás horgászbottal, halfelismerő játék, halas társasjátékok lesznek, Ezen túl a Nemzet Rozmárja Schirilla György mesés tornát tart a gyerekeknek, áll az esemény Facebook-oldalán.

6.)  Széchenyi István Művelődési Ház  Felsőgallai közösségek családi napja

Etka-Jóga, meridián torna,  kabaréjelenetek és német nemzetiségi kultúrcsoportok műsora, valamint Sváb bál várja az érdeklődőket a gallai művelődési házba július 16-án.

7.) Harmonikaest az esztergomi Strand büfében

Berec Péter harmonikás ismét zenél az esztergomi Strand büfében július 15-én este.

8.) Jótékonysági futás Komáromban

Július 16-án minden mozogni és segíteni akaró résztvevőt várnak a Rüdiger tónál 8:00 és 12:00 között, a Móricz Anettért rendezett jótékonysági futáson. Ez egy adomány gyűjtő esemény nem verseny ezért nincs megszabott nevezési díj és nincs maghatározott táv sem.
A kihelyezett gyűjtő dobozba mindenki saját döntése szerinti adományt dob be és annyit fut, sétál, amennyit szeretne. Minden résztvevő frissítőt és egy emléklapot kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában