Verseny

2022.07.14. 09:49

Triatlonisták hétvégéje lesz Tatán: mutatjuk, mely utak kerülnek teljesen lezárásra

Hétvégén teljes útlezárásokra és rendőri forgalomirányításra kell készülni több órán keresztül a triatlonisták versenye miatt. Mutatjuk, hogy mire kell készülni.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, most hétvégén, július 16-án és 17-én rendezik meg a vizek városában az  Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságot és a Középtávú Amatőr Magyar Kupát. A két nap alatt körülbelül 1000 versenyző úszik, fut és kerékpározik majd Tatán.

Immár 6. alkalommal érkeznek a triatlonisták Tatára. Július 16-án, szombaton a Rövidtávú Országos Bajnokság résztvevőinak, július 17-én, vasárnap pedig a Középtávú Amatőr Magyar Kupa indulóinak szurkolhatnak majd az érdeklődők. Ahogy minden évben, úgy idén is a verseny miatt több útlezárásra kell készülni a hétvége folyamán. 

A rendőrség közleményében adott tájékoztatást arról, hogy szombaton 13 óra 30 perc és 17 óra között, valamint vasárnap 9 óra 30 perc és 16 óra 30 perc között hol kell készülni útlezárásokra. A verseny útvonalán teljes pályás útlezárásra kell számítani:

Tata, Kastély tér - Hősök tere – Rákóczi utca – Kossuth tér – Kocsi utca – Dózsa György utca – Kocsi út útvonalon. Lezárásra kerül továbbá a Tata - Kocs - Nagyigmánd közötti 8136-os számú út, emiatt a verseny idején Tatán, a Kocsi úti temető sem lesz megközelíthető. Kocs községet csak Mocsa és Dad irányából lehet elérni.

A rendőrség továbbá felhíja a figyelmet, hogy a versenyt a legveszélyeztetettebb helyszíneken, útkereszteződésekben rendőri forgalomirányítással, valamint polgárőrök segítségével fogják biztosítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában