Dandár

2022.07.19. 19:35

Kivonultak a katonák a tatabányai plázába, a fegyvereiket is megmutatták (fotók)

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár toborzó pontján sokan nyerhettek bepillantást az alakulat életébe, mindamellett, hogy egy kézifegyveres bemutatót is láthattak az érdeklődök.

Szász Dalma Kitti

A dandár katonái nem először települtek ki a Vértes Centerbe

Forrás: MH 25. Klapka György Lövészdandár/Facebook

A tatai dandár információs és toborzó pontja harmadik alkalommal települt ki nemrégiben a tatabányai Vértes Center földszintjére, ahol a bevásárlóközpontba érkezett látogatók betekintést nyerhettek az alakulat életébe, a katonák feladataiba, eszközeibe. Ez alkalommal a 36. Páncéltörő Rakétaosztály katonái tartottak statikus bemutatót a pláza főbejáratánál, ahol a Gidrán többcélú moduláris harcjárművet lehetett megtekinteni, bent pedig kézifegyveres bemutatót láthattak a résztvevők – adta hírül közösségi oldalán a MH 25. Klapka György Lövészdandár.

Ahogy posztjukban is olvasható: a jövőben minden hónapban egyszer, ugyanezen a helyen találkozhatnak az érdeklődők a dandár állományával, ahol jelentkezésre is lehetőséget biztosítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában