A hét ingatlana

2022.06.25. 11:33

Mocsa-deluxe: eladó egy vadonatúj, 3 csillagos panzió!

Éppen hogy megépült, máris új tulajdonosát keresi a tágas, izgalmasan berendezett panzió Mocsa településén. De vajon mennyi az annyi és hogyan fest a frissen elkészült szépség?

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Budapest és Győr között, az M1-es autópálya vonzásában, a Tata külterületeként is emlegetett Mocsa településen kínálunk megvételre egy újonnan épített, 18 szobás, 3 csillagos felszereltségű Panziót. Az ingatlan 2 szinten, 560m2 lakóterülettel, valamint 3395m2 parkosítható telekkel és kiépített parkolóhelyekkel rendelkezik. 

A Panzió igazi vidéki hangulatot áraszt, az ide érkezőknek a környező erdő és a tavak biztosítják az aktív programokat és a pihentető kikapcsolódást egyaránt. A csodálatos környezetben épült ingatlanba egy 25,5m2-es előtéren keresztül jutunk be, ahol kialakítható a Panzió recepciója. Az előtérhez főzőfülke, zuhanyzó és wc is kapcsolódik.

A földszinten került kialakításra egy közel 60m2-es étkező-társalgó, itt található egy 25m2-es konyha-kamra, mosókonyha és a 8 szobához vezető közlekedők. Az emeleten további 10 szoba található. Minden egyes szoba privát fürdőszobával rendelkezik. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában