Jó hangulatban

2022.06.01. 12:22

Képeken a falunap: így mulattak a mocsaiak Dj Dominique-kal és Zoltán Erikával

Dj Dominique rengeteg retró slágert játszott, Zoltán Erika pedig ismert slágereit adta elő a település nagy napján.

K. D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. D.

Dj Dominique-kal, Zoltán Erikával buliztak együtt a mocsaiak az elmúlt hétvégén megrendezett falunapon. Az iskola melletti területen volt nótasátor, ugrálóvár, kézműves sarok és arcfestés is. A borudvarban ízletes nedűket lehetett megkóstolni. Aki megéhezett, ehetett hot dogot is, vagy vattacukrot, de a gyerekek kedvence leginkább a pattogatott kukorica és a jégkása volt, ami a nem túl nagy melegben is jólesett mindenkinek. 

A sátorban rengeteg fellépő követte egymást a nap folyamán. Aki egy kis testmozgásra vágyott, az kipróbálhatta a zumbát, a kicsiket pedig a Zsebsün zenekar szórakoztatta. 
Kora este Dj Dominique érkezett a színpadra. Eleinte kevesen merészkedtek a színpad közelébe táncolni, hiszen kora este még javában világos volt, de a jól ismert retró dallamok hamar meghozták kicsik és nagyok kedvét is a tánchoz. A lemezlovassal akár zene közben is lehetett közös képeket készíteni, többen is éltek a lehetőséggel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában