Játék

2022.04.05. 15:00

Izgalmas pecsétgyűjtő lázban ég Vérteskethely

Közös játékra invitálta a vérteskethelyieket Csejtei Johanna, a helyi könyvtár vezetője. A község apraja és nagyja heteken át gyűjti a pecséteket, melyeket egy térkép alapján tatálhatnak meg a kijelölt gyűjtőpontokon.

R. V.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Pecsétgyűjtő akciót szervezett a Vérteskethelyi Művelődési Színtér és Könyvtár vezetője, Csejtei Johanna. A nemrégiben indított, egy hónapig tartó játékban minden héten három család várja a pecsétgyűjtőket, akik három különböző helyszínen igazolják a „jelenlétet” – ezzel sétára invitálva a résztvevőket.

A gyűjtőfüzetet az érdeklődők a színtér teraszán találják kihelyezve, a szervező pedig segítségként minden hét elején egy online megosztott térképen jelöli meg, hogy a gyűjtők hol zsebelhetik be a pecséteket. Az akcióra a felfedezni vágyó kicsiket és nagyokat is egyaránt várják. 

Az időjárással kapcsolatban Csejtei Johanna szintén az interneten üzent a játékosoknak: szerdáig meghosszabbították a múlt heti pecsétpontok megkeresésének határidejét. A következő, egyben utolsó három pecsétpontot tartalmazó térképet az eső miatt csütörtökön osztják meg a ház színtér közösségi oldalán

A ház vezetője elárulta: a végén annak, aki az összeset megtalálja, egy kis ajándék is jár majd. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában