Munka

2022.04.12. 17:41

Átvette a megbízólevelét Bencsik János: a hatodik ciklusát kezdi

Bencsik János megbízó levelét április 12-én kedden vette át a polgármesteri hivatalban dr. Bákányi-Nagy Ágnestől, a választási bizottság elnökétől, valamint Torda Csabáné dr. elnökhelyettestől.

Sugár Gabi

Dr. Torda Csabáné adta át a megbízó levelet Bencsik Jánosnak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Bencsik Jánost hatodik alkalommal választották meg az 1. számú választókörzet országgyűlési képviselőjévé. Az okirat átvétele előtt újságírói kérdésre az országgyűlési képviselő elmondta: a legutóbbi választáshoz képest sikerült növelnie a választók számát. Ez fontos visszajelzés számára. Megköszönte a bizalmat; annak az ezer új szavazónak is, akik a 2018-as számokhoz képest további támogatásban részesítettek. 

Hozzátette: a megbízólevelet ezt követően leadja az országgyűlés elnöki hivatalában. A köztársasági elnök május elejére hívta össze az országgyűlést, akkor teszik le az esküt. 

Kiemelte: addig is van tennivalója, hiszen miniszterelnöki biztosként a térség összehangolt fejlesztéséért is felelősséggel tartozik, ezért figyelemmel kíséri azokat a pályázatokat, amelyek az elbírálás szakaszában vannak, keresik az új lehetőségeket, s dolgoznak a folyamatban lévőkön.

Dr. Bákányi-Nagy Ágnes átadta a megbízólevelet Bencsik Jánosnak
Forrás: Dallos István / 24 Óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában