Elismerés

2022.03.31. 07:24

A Károlyi-Csekonics-palotában méltatták az Eurotrade hatalmas szívé

A kisigmándi Eurotrade Kft. vezetője, Szücs Attila Balog Zoltántól a református zsinat lelkészi elnökétől, valamint Novák Katalin megválasztott köztársasági elnöktől vehette át megbecsülés díját.

Juhász Márton, a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója, Szücs Attila, az Eurotrade Kft ügyvezető igazgatója, valamint Czibere Károly, a Magyar Református Szeretetszolgálat elnöke

Forrás: Eurotrade Kft/Facebook

A minap a budapesti Károlyi-Csekonics-palota Aulájában a Magyar Református Szeretetszolgálat vezetése és Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke köszöntötte az elmúlt év kiemelt adományozóit. A rendezvényen a Béres Gyógyszergyár és a Magyar Nemzeti Bank mellett a kisigmádi Eurotrade Kft.- t is külön méltatták. Az elismerést a cég ügyvezetője, Szűcs Attila vette át, olvashatjuk a vállalat Facebook oldalán.

Ünnepi beszédet mondott Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök, aki ezidáig a Magyar Református Szeretetszolgálat Jószolgálati Nagyköveteként is tevékenykedett. Mint mondta, ezirányú munkáját új megbízatásának időszaka alatt felfüggeszti.

Az adományozók csoportképe a Károlyi-Csekonics-palota Aulájában
Forrás: Eurotrade Kft/Facebook

Az ünnepségen fellépett Hűvösvölgyi Ildikó, Kossuth-díjas színművész, aki Reményik Sándor verseiből adott elő egy összeállítást, illetve az Ábrahám Quartet egy komolyzenei portfólióval tette emlékezetessé az „Adományozók köszöntése” programot.

Az Eurotrad Kft. teherautók, építőipari nehézteherautók és munkagépek, alkatrészek és gumiabroncsok forgalmazásával és szervizelésével foglalkozó vállalat. A koronavírus megjelenése óta több mint 70 millió forint értékben támogatta védőeszközökkel és segítette adományokkal  a védekezés frontvonalában dolgozó szervezeteket. 

A cég a közelmúltban jelentette be, hogy megnyílt a jogi lehetőségük arra, hogy közvetlen, nagy összegű készpénzadománnyal segítsék a háború következtében szükséget szenvedő kárpátaljaiakat Ukrajna területén, a szülőföldjükön. Ebben a folyamatban a partnereik a hazai és a kárpátaljai református segélyszervezetek, akik a legrászorultabbak részére juttatják célba pénzadományokat. Mint írták, amennyiben az üzleti szférában érdeklődés mutatkozik a vélekedésük szerint leghatékonyabb és célzott támogatási formára, akkor ez ügyben szívesen megosztják másokkal is a tapasztalataikat és kapcsolataikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában