Programajánló

2022.03.10. 14:00

4 izgalmas megyei program, hogy a hosszú hétvégén se unatkozz

Kicsiknek való programot keresel? Szórakozást a nagyoknak? Elmélyednél a kultúrában vagy túrával mozgatnád át a tested? Van miből válogatni.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár Oroszlány

1. Mozimatiné Tatabányán

Március 13-án a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban tartanak mozimatinét, ahol egy igazán kalandos mesefilmet vetítenek a gyerekek számára. 11 órától a Norm, az északi 3. – A királyi kincskeresés című animációs kalandfilm nyújt szórakozást az érdeklődők számára. A film megtekintése ingyenes.

2. Éremgyűjtők találkozója Esztergomban

Március 13-án éremcsere találkozót tart a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Esztergomban, a ajor Ágost Művelődési Házban. Az érdeklődőket reggel 8 órától 12 óráig várják a szervezők. Mint írják, a belépés és asztalfoglalás ingyenes.

3. Országos Népművészeti Találkozó Oroszlányban

Március 12-én Oroszlányban, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárban rendezik az első Országos Népművészeti Találkozót. A színes rendezvényre 10 órától várják az érdeklődőket. A részvevők kiállításokat, előadások, népzenei gálaműsort is láthatnak. 16 órától táncház fokozza a jó hangulatot. A rendezvényre a belépés ingyenes.

4. Talpra Bajna családi mozdulj meg nap

Nem telhet el mozgás és túra nélkül a hosszú hétvége. Március 15-én a Bajnai Természetjáró és Szabadidő Egyesület szervez vezetett túrát délelőtt 10 órától. Mint a szervezők írják, a mozogni vágyókat a bajnai iskola előtti téren várják. A séta során a Bajna - Nyika - Bajna kört teszik meg. A részvétel a túrán ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában