Törzshely

2022.02.01. 10:02

Most kiderül, melyek a legjobb komárom-esztergomi vendéglátóhelyek - Nevezd be kedvencedet!

Hova jársz szívesen szórakozni? Mutasd meg másoknak is! A játékunk során három kategóriában keressük, hogy melyek a megye legjobbjai. Nevezni lehet tehát tatabányai helyet, de a városokban, a községekben is szeretnénk felkutatni a legjobbat.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

Szeretsz egy fárasztó nap vagy akár egy hosszú hét után lazítani egy sörözőben vagy borozóban? Vagy szívesebben töltöd az idődet a kedvenc pizzázódban? Esetleg péntek este beindul a bugi a lábadban, és a jól bejáratott zenés, táncos szórakozóhely felé veszed az irányt? A legújabb helybe szerettél bele, vagy épp egy sokévtizedes múltra visszatekintő vendéglátóhely áll közel a szívedhez? Megyénkben számos kiváló vendéglátóhely csábít arra, hogy a barátokkal eltöltsük a szabadidőnket. Bizonyára ezek közül mindenkinek megvan a saját törzshelye. Mi pedig most erre vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóinknak melyik a kedvence.

Nevezd a törzshelyed!

Éppen ezért február 1-én 10 órakor elkezdődött a Törzshely 2022 játékunk, melynek az első, február 14-ig  tartó szakaszában jelöléseket várunk, hogy megtudjuk, melyek olvasóink kedvenc megyei vendéglátóhelyei. Ha van olyan hely, ami kedves a szívednek, ahová a legszebb emlékeid kötődnek és ahol mindig örömmel látnak, ne habozz, nevezd be játékunkba! Romkocsma vagy modern minimalizmus? Kockás abrosz vagy fine dining? Klasszikus krémes vagy fúziós konyha? Mutasd be, mutasd meg, szerinted melyik a legmenőbb hely a megyében!

Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehet. A jelöléseket három kategóriában (megyeszékhely, város, község) várjuk a Kemma.hu/torzshely oldalon. A nevezéshez nincs más dolgod, mint az oldalunkon kitölteni a jelölési űrlapot és feltölteni egy, a helyről készült képet.

És hogy mi lehet törzshely? Nehéz nekünk definiálni, hiszen bármely alkalmi vendéglátóhely, bár, italüzlet, étterem, zenés-táncos szórakozóhely, büfé, cukrászda és ezeknek különböző változatai, variációi nevezhető. 

Nyerj a törzshelyeddel!

A jelölési szakaszt követően 2022. február 28-tól szavazással egybekötött nyereményjáték indul, ahol a szavazók között nettó százezer forint értékű pénznyereményt sorsolunk ki, a legtöbb szavazatot kapott Törzshelyek pedig milliós értékű reklámcsomagot nyerhetnek.

Látogass el a Kemma.hu/torzshely oldalunkra és nevezd be még ma a kedvenc helyed! 

Címkék#törzshely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában