Programajánló

2022.02.11. 19:03

A törzshelyek várnak: 7+1 állati jó bulit mutatunk a megyében

Valentin napi romantika vagy egy ördögi buli? Lesz itt minden! Megyei programokból szemezgettünk, ezúttal a bulikra fókuszálva, hiszen: ha menni kell, hát menni kell!

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Törzshely nevű játékunkra egyre érkeznek a nevezések, mi pedig most egy kibővített buliajánlóval jelentkezünk. Ha köztük van a kedvenc helyetek, vagy annyira jól sikerül a hétvégi buli, ne felejtsétek el jelölni a helyet játékunkban, hiszen a felejthetetlen parti mellett ti és a szórakozóhely is nyerhet!

1. Kikapcs egy jó DJ-szettel

Már pénteken megkoronázhatja a hetét egy jó partival mindenki, aki a tatai UccaBár felé veszi az irányt. Február 11-én egy igazi live Dj szettet hoz majd a házba Vitus. A jó hangulat garantált, a belépés pedig ingyenes.

2. Egy különleges délután forralt borral

Február 12-én, szombaton 11 órától a Zsigmond Teraszra látogatnak a Sápi Kézműves Manufaktúra gyümölcsborai. A Forralt bor délutánon lesz forró fahéjas birsalmabor, narancsos eperbor, rumos cigánymeggybor, mandulás eperbor, alkoholmentes vaníliás szilvapuncs és forrócsokoládé is.

3. A Kiscsillag idei első koncertje

Szombat este a tatabányai Roxxy Musicban a helye minden Kiscsillag rajongónak, hiszen a zenekar idei első koncertjével tiszteli meg a közönségét február 12-én 19.30-tól. Az előzenekar a Kontraszt lesz, miattuk érdemes időben érkezni.

4. Előrehozott Valentin nap 

A tatai Pikanto már a szerelmesek napjára készül február 12-én, szombaton. A Szingli Party hangulatáról Dj Hubik mellett te is gondoskodhatsz. Ha keresel valakit, ott a helyed!

5. Két banda egy este

Wireless Heart és Bleed koncert lesz a tatai Papp Pál kocsmában február 19-én, szombaton 20 órától. „Gyertek és rúgjuk ki a ház oldalát!” – írják a szervezők az esemény közösségi oldalán. Jó bulinak ígérkezik!

6. Három helyi zenekar egy igazi törzshelyen

A Shirley, az Üstökös Rock Band és a POD lép fel a Roxxy Music-ban február 19-án, szombaton 20 órától. A nagy tatabányai rock dömpingen nem egy, nem kettő, de egyenesen három kiváló helyi zenekar lép színpadra egy este.

7. Anti-valentin a hónap legnagyobb durranásával

FCK Valentines parti lesz a tatai Cocoon Clubban február 18-án 21.30-tól hajnalig, ahol fellép T. Danny és Tomwall. Csoki, vörös rózsa, plüssmaci? Ugyan már! A Never Say Never csapata egy kevésbé romantikus, viszont annál ördögibb éjszakára hív, ahol ígéretük szerint elhozzák a hónap legnagyobb durranását.

7+1. Csillag Románc a Csillagerődben!

Lepd meg és varázsolt el kedvesed vagy baráti társaságod egy exkluzív vacsorán a Csillagerődben. Február 14-én, Valentin napon 18 órától welcome drinkkel, borkóstolással, háromfogásos vacsorával, Varga Feri és Balássy Betty exkluzív zenés műsorával ünnepelhettek. Vacsora alatt és után bakelit DJ session lesz Django Elszabadul jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában