Fényév távolság, kicsivel közelebb

2022.01.24. 06:58

Kaszás Attila kapja a második csillagot az észak-komáromi mozi előtt

A márciusi avatóra Rudolf Péter is elfogadta Keszegh Béla polgármester meghívását. A mozi közönsége a Zuhanás közben című filmet nézheti majd meg.

Kemma.hu

Forrás: Keszegh Béla/ Facebook

Észak-Komárom polgármestere, Keszegh Béla közösségi oldalán számol be arról, hogyan alakul a Kaszás Attilának szánt csillag ügye a településen. Mint írja, márciusi eseményt terveztek, mivel a 15 évvel ezelőtt, március 23-án tragikus hirtelenséggel elhunyt színész márciusban is született.

Úgy gondoltuk, hogy édesanyjával, Kaszás Margit nénivel közösen kerül sor az alkalomra, hiszen a karácsonyi rendezvényen még, az idősek otthonában, a szavalata után mosolyogva kacsintottunk össze. Margit néni az év első napján Attila után ment, azonban a csillag már készül és március 17-én kerül leleplezésre a mozi előtt.

- számol be a szomorú eseményről a polgármester, egy jobb hírrel folytatva posztját. Keszegh Béla elárulja, hogy az avatóra elfogadta meghívását Rudolf Péter, aki kaszás Attilával megélt személyes élményeit mondja el közös munkáikról, filmjeikről és barátságukról. A mozi közönsége az avató után a Zuhanás közben című filmet nézheti meg, amelyben Kaszás Attila Pogány Judittal és Rudolf Péterrel játszik főszerepet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában