segítség

2021.12.01. 19:00

A Szent Borbála gyermekosztályáért fognak össze a vadászok, még nem késő jelentkezni

Az idén is rendeznek jótékonysági vadászatot Komárom-Esztergom megyében. A tatabányai kórház gyermekosztályát lehet majd segíteni.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Immár hagyományosnak mondhatóan ismét megrendezik megyénkben december 27-én – az összes megyével egy időben – a Jótékonysági Fácánvadászatot az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében. A helyszín a dunaszentmiklósi Rákóczi Vadásztársaság területe.

A részvétel feltétele az Országos Jótékonysági Vadászat Kft. ojv.hu weboldalán a jelentkezés és a részvételi díj befizetése vagy átutalása. Csak korlátozott létszámmal tudják az eseményt megrendezni, ez maximum 30 embert jelent. A befizetett díjakkal a megyei Szent Borbála Kórház gyermek­osztályát, annak eszközparkját támogatják a résztvevők. A befolyt összeg tárgyiasult formában, azaz a gyermek­osztály által megjelölt orvosi műszer, gép átadásával kerül majd a kórház birtokába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában