Kisvárosi luxus

2021.12.04. 14:00

A hét ingatlana: örökpanoráma és luxus Tatán, egy újépítésű villában

Egy igazi modern luxus villával lehet találkozni Tatán, ahol nem csak minden egyes szobához egy fürdő tartozik, de lélegzetelállító panoráma is.

Kemma.hu

Amikor egy házban minden szobához tartozik fürdő, akkor tudjuk, hogy nem hétköznapi ingatlanról van szó. A modernkori villa luxus tulajdonságai mellett azonban a helyszín és a csodás kilátás sem hagyható figyelmen kívül. Jöjjön Tata egyik, közel fél milliárdért kínált otthona!

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Eladásra kínálunk kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában egy különleges adottságokkal rendelkező 429 nm-es LUXUS VILLÁT. Az egyedi tervezés alapján megvalósított ÖRÖK PANORÁMÁS ingatlan Tata impozáns részén helyezkedik el egy 3 épületből álló társasház részeként. A természetvédelmi területen fekvő luxus villa, melyet eredetileg három különálló lakásként terveztek, végső formájában jelenleg egy háromszintes egylakásos épületkomplexum mely minden igényt kielégít, de bármikor kialakítható belőle újra három lakás.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A villa egyedisége a hely adottságait tekintve vitathatatlan, a kertkapun belépve egy lenyűgöző parkon keresztül juthatunk el az ingatlanhoz, valamint lehetőségünk van a tóparton is hatalmas sétát tenni. A lakás minden szintjén terasz áll rendelkezésünkre, így rálátásunk van az Eszterházy kastélyra, a Tatai-Várra és az Öreg-tóra. A várostól elzárt területen, de mégis a város szívében van lehetőségünk a mindennapjainkat eltölteni.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A lakás emeleti szintjén 5 szoba, mindegyik saját fürdőszobával, gardrób, társalgó, terasz és erkélyek állnak rendelkezésünkre. Ezen szinten van lehetőség a családnak a napi tevékenységeiket akár elkülönülten is élvezni. A tetőtéren egy hatalmas térben több mint 70 nm-en kialakításra került egy konyha és egy nappali. Ezen túlmenően rendelkezésünkre áll még egy dolgozó szoba, mellékhelyiség és egy örök panorámát nyújtó a lakás északnyugati részét teljesen átfogó 41 nm-es terasz.[...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik