fennakadás

2021.11.10. 15:13

Nagy galibát okozott az oroszlányi szeméttűz: Tatán belassul a lomtalanítás

Az oroszlányi hulladékkezelő telephelyén keletkezett nagy tűz Tatán is fennakadásokat okoz. A város lomtalanításának utolsó üteme a tűz miatt lassabban zajlik majd.

Kemma.hu

Forrás: Tatai Városgazda nKft.

A város közösségi oldalán számolt be arról, hogy az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén keletkezett nagy tűz miatt a lomhulladék beszállítása bizonytalan ideig szünetel. Ez a tatai lomtalanításra is kihatással van.

Mint írják, az önkormányzat talált alternatívát a lomhulladék elhelyezésére, azonban a fennakadás miatt várhatóan lassabban zajlik majd a városi lomtalanítás utolsó üteme. Emellett a lakossági hulladékszállításban pár napos fennakadásra lehet számítani.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, meggyulladt a szemét egy hulladékkezelő telephelyen Oroszlány külterületén, Pusztavám közelében szerda reggel. A 400-500 négyzetméternyi területet érintő tűzesethez a tatabányai és székesfehérvári hivatásos tűzoltókat valamint az oroszlányi önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egységek négy vízsugárral avatkoztak be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában