érdekes

2021.11.01. 14:10

Koronavírus: a tatabányai főorvos saját tapasztalatairól mesélt

A Szent Borbála Kórház osztályvezető főorvosa, dr. Nagy Lajos tartott előadást a koronavírussal kapcsolatos tapasztalatairól.

P. J.

A tatabányai Szent Borbála Kórház osztályvezető főorvosa, dr. Nagy Lajos tartott előadást a közösségi házban a Covid–19 és a krónikus betegségek „kapcsolatáról”. A főorvos – mindenekelőtt – igyekezett megnyugtatni a jelenlévőket, hogy a jól karbantartott, kezelt alapbetegség és a megfelelő védekezés távol tarthatja a koronavírust, miközben a Coviddal kapcsolatos másfél éves kórházi tapasztalatairól is mesélt.

Dr. Nagy Lajos mindenkinek javasolta a védőoltást, kiemelve a legrosszabb oltás is ezerszer jobb a vírusnál. Emellett mindenkinek ajánlotta a maszk viselését is. Továbbá, hogy lehetőség szerint ne menjünk nagyobb tömegbe és tartsunk távolságot... Az előadás végén a hallgatóság válaszokat kapott a legkülönbözőbb egészségüggyel, betegségekkel, vírussal összefüggő kérdésekre. Ez a másfél óra is igazolta, hogy az aktuális téma iránt mindig van érdeklődés. A Humán közszolgáltatások fejlesztése Magyary Zoltán mintajárásában című projekt megvalósulását az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában