Csodák a megyében

2021.11.23. 21:46

A bajnai Páskom elrabolta a Megyénk kincsei fotópályázat zsűrijének szívét (képek)

Ismét megrendezték a Megyénk kincsei fotópályázatot. Az első díjas kép a bajnai Páskomot mutatja meg úgy, ahogyan azt Somogyi-Tóth Gábor látta és láttatja.

W. P.

Ismét megrendezték a Megyénk kincsei fotópályázatot. Az első díjas kép a bajnai Páskomot mutatja meg úgy, ahogyan azt Somogyi-Tóth Gábor látta és láttatja.

Forrás: Somogyi-Tóth Gábor/ Facebook

Igazi hagyománnyá vált már a Megyénk kincsei fotópályázat, amelyet az idén is meghirdetett a bajnai önkormányzat és a községi könyvtár. Pósa Andrea könyvtáros, művelődésszervező beszámolója szerint olyan fotókat vártak a pályázóktól, amelyeken megyei természeti értékek, vagy történelmi, kultúrtörténeti, illetve tudományos és esztétikai jelentőségű tájalkotó elemek szerepelnek.

Somogyi- Tóth Gábor munkája 1. helyezést ért el (Fotó: Bajna Község Önkormányzatának információs oldala)

Az önkormányzat a beérkezett alkotások elbírálására Edelmayer Zsoltot, a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársát kérte fel. A díjakat Edelmayer Zsolt, Pallagi Tibor polgármester és Pósa Andrea adta át.

Horváth Zsófia munkája 2. helyezést ért el (Fotó: Bajna Község Önkormányzatának információs oldala)

A döntés értelmében az első helyen végzett Somogyi-Tóth Gábor a bajnai Páskomról készített képével. A második helyezett Horváth Zsófia, a harmadik pedig a tavalyi pályázat nyertese, Lovász Zoltán lett.

Lovász Zoltán munkája 3. helyezést ért el (Fotó: Bajna Község Önkormányzatának információs oldala)

Kecskés Lilla fotóit különdíjjal jutalmazta a zsűri. Lernyei Krisztina, Szilágyi Bence, Váradi Vivien Eszter és Vincze Erika pályázatukért szintén jutalomban részesültek, Somogyi-Tóth Gábor pedig átvehette Lovász Zoltántól a vándorkupát.

Kecskés Lilla különdíjban részesült (Fotó: Bajna Község Önkormányzatának információs oldala)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában