gyűjtés

2021.10.27. 11:30

Fel akarja nevelni a pici lányát, rákkal küzd a fiatal tatabányai anyuka

Horváth Nikolett életét egy drága, bécsi terápia menthetné meg. A daganatos betegséggel küzdő tatabányai anyukának most gyűjtést indítottak.

Kemma.hu

Horváth Nikolett életét egy drága, bécsi terápia menthetné meg. A daganatos betegséggel küzdő tatabányai anyukának most gyűjtést indítottak.

Forrás: Beküldött

A gyermekét egyedül nevelő, 24 éves anyuka egy éve tudta meg a rossz hírt: a rák megámadta a szervezetét. A pontos diagnózis szerint kötőszövet- és lágyrészdaganata van, tüdőáttéttel. Tavaly szeptemberben el is indult indult a kemoterápiája, de hat kezelés után le kellett azt állítani, mert a szervezete rosszul reagált rá. Így tablettás kemóval folytatódott a terápia, ami azonban nem hozott eredményt. Nikolett állapota rosszabbodott.

Az idén szeptemberben jutott el egy bécsi professzorhoz, aki új lehetőséget javasolt neki. A hatalkalmas terápia ára azonban dózisonként 9000 euró, vagyis bő 3 millió forint. A teljes kezelés így mintegy 18-19 millió forintba kerülne, és csak Bécsben kaphatja azt meg.

Ezért indítottak most gyűjtést Nikolett részére, bízva abban, hogy segítenek a fiatal édesanyának felnevelni a gyermekét. A család annak is örülne, ha lennének olyan vállalkozások, ahol kihelyezhetnék a segítségkérő szórólapokat.

Az adományokat a 11773401-00231961-es OTP-s számlaszámon gyűjtik. Név: Horváth Sándorné; a megjegyzés rovatba pedig azt kell írni, hogy „Nikolett részére”.

Nikolett és a kislánya (Fotó: Beküldött)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában