nyomozás

2021.10.16. 09:06

Értékhajszás Cool-túra várja a középiskolásokat Tatabányán

Izgalmas nyomozás várja majd novemberben a középiskolásokat Tatabányán. A megyeközpont intézményei és néhány civil szervezet összefogásával az idén is megrendezik a Cool-túra elnevezésű programot. Bereznai Csaba, a Hét Vezér Egyesület képviselője, a projekt koordinátora tartott sajtótájékoztatót a Tatabányai Múzeumban a kalandtúra részleteiről.

S. G.

Tatabányán, A Vértes Agorájában elmarad a koreográfusverseny, a vetítéseket korlátozott számban megtartják, és egyeztetés alatt is vannak még programok.

Forrás: Google Street View

A múzeum mellett az Agora, a Puskin Művelődési Ház, a színház, a levéltár és a Hét Vezér Egyesület Újvárosi központja adja majd a zárónap, a november 20-i program helyszíneit, és a programok összeállításában közreműködik a helyi diákönkormányzat és a Peron Music Alapítvány. A tatabányai intézményekben tanuló középiskolások közül ötfős csapatok szelfis jelentkezését várják a program közösségi oldalán október 18-ától.

A versengés Érték-Hajszával indul november 1-je és 19-e között. Közterületeken, intézményekben elrejtett feladatokat kell megoldaniuk a fiataloknak.

A program célja, hogy a kamaszok megismerjék a közösségi tereket, kulturális szolgáltatásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában