Programajánló

2021.09.09. 06:55

Bemutatkoznak Szákszenden a dalkör tagjai is

A hivatalos megnyitót követően hagyományosan a helyi futballcsapat és az ácsi öregfiúk mérkőzésével kezdődik a település első Őszköszöntő mulatsága.

W. Zs.

A szeptember 18-i rendezvényen 15 óra után néhány perccel fellép a helyi modern tánccsoport, valamint Bodányi Gréta. Lesz Kangoo Jumps-bemutató, de a nemrégiben megalakult dalkör is ad egy kis ízelítőt repertoárjukból. Érdemes részt venni a további programokon is, mert igencsak látványosnak ígérkezik a show-táncosok előadása is, de 17 órakor érkezik Simon Zoltán és Cseke Brigitta.

Jóvoltukból operett- és musicaldaloktól lesz hangos a rendezvénytér. Ezután egy aktuális koreográfia következik, az egyik csoport számot ad a közelmúltban tanultakról, a Jerusalema táncról, majd a B-oldal Rock Band koncertezik. Lesz még tombolahúzás és utcabál, miközben tűzzsonglőrök is fellépnek. A nap folyamán nem maradhatnak el a kísérőprogramok sem. Tűzoltó- és rendőrautó parkol majd a helyszínen, de lesz még tetoválás, arcfestés és mindenki nagy kedvence, a vattacukor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában