Piknik

2021.09.09. 06:55

Kopogtak a csizmák Bokodon

Az egész napos ünnepléssel zajlott a Piknik Fesztivál. Az eseménnyel az óvoda alapítványát támogatták.

W. Zs.

A Bocskorod Néptáncegyüttes is fellépett a főutcán

Forrás: beküldött

Már a kora reggeli órákban nyársra húztak egy jókora ökröt a vadásztársaság tagjai, hogy szombat délre friss, ropogós falatokkal tudják kínálni a település apraja-nagyját. A befolyt összeg nemes célt szolgált, az óvoda alapítványát támogatták a bankókkal.

A szervezők délután négy órától két hatalmas szalmabálával torlaszolták el az utat, végül elkezdődhetett a felhőtlen mulatozás. Minderről a mazsorettek és a teremkerékpárosok gondoskodtak első körben, majd a DeJavu táncosai, a BOcsKorOD néptáncegyüttes és a KaDarkölykök színjátszói lepték el a református és a katolikus templom közötti útszakaszt. A programok végén két helyi lemezlovas szolgáltatta a talpalávalót.

Az evangélikus gyülekezeti teremben az érdeklődők Halmi Helga jóvoltából újra megcsodálhatták a bokodi-tavas természetfotókat, de lánya, Léna Anime rajzaiból is lehetett szemezgetni. A tárlat harmadik főszereplője Kozma László fafaragó volt. Ízletes nedűit kínálta a Szőlő- és Borbarát Kör, valamint a helyi termelők portékáiból lehetett kóstolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában