elismerés

2021.07.10. 17:54

Kitüntették a kisbériek egészségügyis angyalait

A közelmúltban tartotta Semmelweis-napi ünnepségét a Batthyány Kázmér Szakkórház. Az alkalomból díjakat is átadtak.

R. V.

A közelmúltban tartotta Semmelweis-napi ünnepségét a Batthyány Kázmér Szakkórház. Az alkalomból díjakat is átadtak.

Forrás: Beküldött

Az eseményt Nagyné Iványi Gabriella ápolási igazgató nyitotta meg, aki köszöntötte a megjelenteket. Sinkovicz Zoltán polgármester az egész járás lakossága nevében köszönte meg az elmúlt egy évben tanúsított helytállást, mellyel példát mutattak szakmaiságból és emberi tartásból is, példamutató hozzáállásukkal hozzájárultak a védekezés eredményességéhez.

Az önkormányzat az ünnepnap alkalmából Bondár Gézát, az OMSZ Kisbéri Mentőállomásának ápolóját, Horváthné Sógorka Erikát, a Batthyány Kázmér Szakkórház mozgásszervi rehabilitációs osztálya főnővérét, valamint Dr. Szinyi Károly háziorvost kiemelkedő tevékenységéért és példaértékű munkájáért díjazta.

Az elismerések átadása után Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője is köszöntötte az ünnepelteket. Kiemelte, hogy a kisbéri kórház és háziorvosi szolgálatok önként jelentkeztek oltópont kialakítására az intézményben, annak ellenére, hogy Kisbér nem volt kijelölt oltópont. Hozzátette: ez az önkéntes hozzáállás jellemzője ennek a térségnek, méltán van az itt dolgozók elkötelezett munkája okán jó híre a kisbéri kórháznak.

Ezt követően Dr. Mogyorósi József orvos igazgató és Nagyné Iványi Gabriella átadták az idei Batthyány Kázmér díjat. Ebben az évben ötödször ezt a díjat Prosszer Ottó főigazgató kapta. Az ünnepség ezt követően a kórház által odaítélt jutalmak átadásával, illetve az átvezénylésekben, valamint a Covid intenzív osztályokon szolgálatot teljesítettek kitüntetéseivel folytatódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában