old lake man

2021.07.17. 10:30

Fontos tudnivaló: lezárások miatt változik a tatai oltópont megközelíthetősége

A triatlonisták hétvégi versenye miatt a tatai oltópont autós megközelíthetősége is korlátozódik. Az útlezárások idején csak egy irányból érkezhetnek kocsival oltásra.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tata város

A város közösségi oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">számolt be arról, hogy július 17-én szombaton a tatai oltóponton, a szakrendelőben ismét koronavírus elleni védőoltásokat adnak be.

Ahogy arról már beszámoltunk, a hétvégén Tatán a triatlonistáké lesz a főszerep, amely miatt több útlezárásra is kell lészülni, ez az oltópont megközelíthetőségét is befolyásolja. Mivel szombat délutántól lezárják a a Hősök tere-Rákóczi utca-Kocsi utca-Kocsi út szakaszt, arról tájékoztatták az oltásra érkezőket, hogy az oltópontot autóval 13:45 és 16:30 között csak a Május 1. út felől tudják megközelíteni.

Mint írják, gyalogosan az oltópont egész nap, minden irányból elérhető lesz. Az autóval érkezőknek javasolják, hogy parkoljanak a Penny üzlet előtt vagy az Esterházy-kastély udvarában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában