öröm

2021.07.10. 08:07

A tatabányai testépítő raliversenyző elképesztő kocsikkal lepte meg a gyerekeket (videó)

„Huhú, azt nézd” – kiáltották a kömlődi Hegyháti Alajos-iskola gyerekei, amikor a focipályán meglátták a menő sportkocsikat és a raliautót.

Kemma.hu

Mészáros András testépítő raliversenyző még karácsonykor ígérte meg a speciális szakiskola, diákotthon neveltjeinek, hogy ha jó idő lesz, visszatér hozzájuk. A gyermeknapot bepótolva, ahogy a járvány szorítása is engedett, ez meg is történt.

A gyerekek lenyűgözve nézték a kocsikat, izgatottan járták körbe azokat.

– Szia, szia! Be lehet ülni? – kérdezgették egyre kiváncsibban, miközben a két sportautó kigördült a pályáról, hogy élményautózásra vigye a srácokat, lányokat. A placcon eközben a raliautó bőgött fel. Csak úgy húzták a fékcsíkokat a flaszteren a gumik, ahogy pörgött-forgott az autó. Természetesen amikor a diákok is egymás után ültek be, sokkal óvatosabban ment már körbe-keresztbe a járgány.

Mészáros András mellé sokan beültek a raliautóba

– Hatalmas élmény volt a gyermekeknek, és nekünk is ez a délelőtt. Természetesen a továbbiakban is támogatni fogom a kömlődi diákotthont. Köszönetet szeretnék mondani a Choko Kft.-nek a finomságokért, amiket kaptak a gyerkőcök, valamint Visegrádi Gábornak, Szabó „Brit” Zoltán és Dombai András barátaimnak az élményautózásért, valamint a Vértes-Ker Kft-nek az önzetlen támogatásért és a Weltguminak a gumikért, amikből bizony elfüstöltünk néhány darabot – mosolyodott el Mészáros András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában