adomány

2021.06.12. 07:00

A Segítő Jóbarátok a nehéz időkben sem hagyták magukra a rászoruló gyerekeket

A Segítő Jóbarátok csapata idén már háromszor vitt tonnányi meglepetést és adományt Szegedre, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóhoz.

M. K.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Többször adtunk már hírt, közöltünk beszámolókat arról, hogy a Segítő Jóbarátok nevű önzetlen kis „csapat” – és egyre több barátjuk – rendszeresen támogatja a szegedi székhelyű Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatót. A szervezetnek országszerte vannak „gyerekei”, akik lakásotthonokban, illetve nevelőszülőknél élnek.

– Az idei évben három alkalommal kerültek a megyénkből ajándékok a gyerekekhez – mondja Honosiné Máhr Ágnes, a Segítő Jóbarátok egyike, a Ho-Máhr Trans Kft. ügyvezetője. – Először a Szolgáltató kisbusza vitte el az összegyűjtött ajándékokat Szegedre cégünk tatabányai központjából. Ezek között voltak vadonatúj cipők és ruhák, csaknem egymillió forint értékben, valamint sok-sok játékot és édességet pakoltak a járműbe.

A második szállítás egy 7,5 tonnás teherautóval történt, egyrészt a megyeszékhelyről, másrészt a Budapesti Bilk Logisztikai Központból. Ennek többsége új és alig használt gyerekbútor és kiegészítő volt. A harmadik alkalommal szintén nagyon sok bútor utazott Szegedre, ahonnan oda vitték ezeket, ahol a legnagyobb szükség volt rájuk. A Nippon Express NEC Logistics Europe B.V. Hungary Branch Office teljes irodaberendezését felajánlotta. A sok támogató között volt a Duende Divatüzlet és az Arval Magyarország Kft., valamint több mint harminc család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában