Járvány

2021.05.29. 19:19

Szigorú szabályokkal látogathatók a betegek a kisbéri kórházban

A Kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórház újabb közleményt adott ki, melyben pontosan tájékoztatják a lakosságot, hogy milyen szigorú szabályok betartásával lehetséges az intézményben a beteglátogatás.

Kemma.hu

Horváthné Sógorka Erika főnővér mutatja az új fertőtlenítő helyes használatát

Forrás: 24 Óra

Fotó: Palásti Péter

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk a közelmúltban újraindultak a nem sürgősségi járóbeteg-, és diagnosztikai szakellátások a kisbéri Batthyányi Kázmér Kórházban. Az intézmény legújabb közleményéből pedig az is kiderül, hogy milyen szigorú feltételek mellett látogathatók hosszú idő után újra a betegek.

A tájékoztató szerint a látogatás május 21 óta lehetséges a fekvőbeteg osztályokon, amely az alább felsorolt feltételek betartásával engedélyezett:

  • A látogatás minden nap 15 és 16 óra között lehet.
  • A látogatók védettségi igazolvánnyal vagy 48 órán belüli negatív PCR teszt eredménnyel mehetnek be. Ezek hiányában a látogatás nem engedélyezett.
  • Három rétegű sebészeti maszk, illetve FFP2, FFP3, vagy ezzel egyenértékű szájmaszk használata kötelező.
  • Egy beteghez naponta csak egy látogató, vagy hozzátartozó mehet, maximum hatvan perces időtartamra.
  • A kórház vezetősége hozzátette, hogy a betegek számára a csomagátvételekre, cserékre minden szerdán és szombaton biztosítanak lehetőséget 16 és 17 óra között.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában