Pénteken nyit a Gyémánt: úszási idősávot kapnak a vendégek

A tatabányai fürdő egyelőre csak az uszodát nyitja meg a vendégek előtt, akik külön idősávban fürödhetnek.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Gyémánt Fürdő

Ahogy arról beszámoltunk, a négymilliós nyitás után számos megyei uszoda és fürdő jelentette be, hogy megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. A részletszabályokat illetően folyamatosan jönnek a frissebb hírek, legutóbb a komáromi Brigetio Gyógyfürdő részletezte, milyen feltételekkel várják vendégeiket.

A tatabányai Gyémánt Fürdő május 7-re ígérte a nyitást, és a legfrissebb Facebook-posztjuk szerint az ígéretüket tartani is tudják, pénteken a megnyitják az uszodát. A járványügyi helyzet miatt azonban kissé módosult szabályokkal engedik be a fürdőzőket a pénteken nyíló uszodába.

Mint írják, a nyitvatartás a korábbiakhoz képest módosul: kettéválik egymástól a versenysport és a szabadidős célú igénybevétel időszaka. Ez azt jelenti, hogy hétköznap 6 és 13 óra között, hétvégén 7:30-től 19 óráig várják a vendégeket. A belépés felnőtteknek védettségi igazolvány felmutatása mellett lehetséges a jogszabályok értelmében, a 18 évet be nem töltött személy belépése pedig felnőtt kíséretében történhet.

A nyitvatartás szerint az élményrészleg és a szauna azonban csak május 21-én, a strand pedig június 12-én indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában