segítség

2021.04.22. 11:30

Négy bölcsinek védőfelszereléseket, higiéniai termékeket a tatabányai segítők

Négy bölcsődébe juttatott el fertőtlenítőszereket, védőfelszereléseket és papír-írószert is a napokban a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házak Hálózatának (CSEÖH) megyei működtetője, a Majki Népfőiskolai Társaság.

S. G.

A Kocsi Mesevár Óvoda és Bölcsőde is kapott az adományokból

Forrás: beküldött

Az elmúlt időszakban ellátogattak az Ácsi Pitypang, a Dadi Nefelejcs, a Kocsi Mesevár, valamint a Szákszendi bölcsődébe. Az összeállított csomagokat személyesen juttatták el az intézmények vezetőihez. Az aktuális szabályokat és a dolgozók, valamint a bölcsőde lakói egészségét szem előtt tartva az adományt az intézmények előtt adták át. Higiéniai termékekkel, fertőtlenítő-, tisztítószerekkel, védőfelszerelésekkel, papír-írószerrel és vitaminnal segítették a bölcsődék működését.

A Kocsi Mesevár Óvoda és Bölcsőde is kapott az adományokból
Fotó: beküldött

A CSEÖH küldetése a hátrányos helyzetű csoportokkal szemben fennálló előítéletek lebontása, az érdekképviseletet végző civil szervezetek közötti párbeszéd erősítése, koordinálás, a családügyi és az önkéntes területhez kapcsolódó feladatok ellátása, melyet szemléletformáló, figyelemfelhívó programokkal valósít meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában