beruházás

2021.04.14. 08:27

Már telepítik a növényeket, nyárra elkészül a mélygarázs és rendezvénytér Tatabányán

A mélygarázs és rendezvénytér nyár elejére, a szolgáltatóház várhatóan novemberre készül el.

S. G.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sugár Gabi

Jól halad a kivitelező a munkálatokkal a megyeháza parkolójában folyó építkezéseknél. A WHB Group valamint az önkormányzat közösségi oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">posztolt információk alapján a mélygarázsnál ágyazatépítési és térkövezési munkák zajlanak jelenleg. A növénykazettáknál és a lépcsőknél elkezdték elhelyezni a finombeton burkolati elemeket is. A kertészeti munkákkal is jól haladnak, folyamatosan zajlik a növénytelepítés és az öntözőrend­szer kiépítése a területen – tette közzé képes beszámolóját a kivitelező az interneten.

Már zajlik a növénytelepítés (Fotó: Sugár Gabi / 24 Óra)

A szolgáltatóháznál a vízszigetelési munkákat végzik a szakemberek, folyamatban van a függönyfal építése és a homlokzat hőszigetelése is. A tér felőli oldalon elkezdték beépíteni az üvegfelületeket, nyílászárókat, ezt követően zajlik a belső szerelési, gépészeti munka.

Az idén befejeződnek a Megyeháza téren zajló építkezések. A mélygarázs és rendezvénytér nyár elejére, a szolgáltatóház várhatóan novemberre készül el. A beruházás meghaladja a hatmilliárd forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában