tájékoztatás

2021.03.25. 05:33

Leendő elsősök szülei figyelem: itt a beiratkozás pontos dátuma és menete

Közzétették a 2021/2022-es tanévre történő általános iskolai beiratkozás időpontját. A járványhelyzet miatt határozat szabályozza a beiratkozást.

G.D.V.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pressmaster

Kihirdette a Tatabányai Tankerületi Központ, hogy a 2021/2022-es tanévre a tanköteles leendő elsősöket április 15–16-án kell beíratni. Az általános iskolai beiratkozást, tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre, az emberi erőforrások miniszterének határozata szabályozza.

Mindezek tekintetében fontos:

  • Az általános iskola – a járványügyi szempontok figyelembevételével – beosztást készít a 2021/2022. tanévre történő beiratozás időpontjára vonatkozóan. A beosztásról az iskolák honlapjukon keresztül nyújtanak előzetesen tájékoztatást.
  • Az általános iskolába a 2021/2022. tanévre elektronikusan is be lehet iratkozni az eugyintezes.e-kreta.hu oldalon. Ebben az esetben a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a tanítási év első napján kerül sor.
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában