exatlon

2021.02.04. 18:39

Ettől te is beindulsz: Timi aligruhában vette el a tatabányai taxisofőr eszét

A Kihívók is beléptek az Exastore-ba, ahol Palik László és Gelencsér Timi várták őket, mint eladók. Timi azonnal felkeltette Balogh Ricsi érdeklődését.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Az Exatlon Hungary játékosai az eddig összegyűjtött Exapontjaikat válthatták be az Exastrore-ban, ahol Palik László játszotta a boltvezetőt, Gelencsér Timi pedig a csinos eladólány szerepében várta a vásárlókat. Balogh Ricsi, a tatabányai taxisofőr szeme egyből megakadt Timin, aki haspólóban, rövidnadrágban, hajában rózsaszín masnival fogadta őket. Ricsi pirulva mesélte, milyen hatást váltott ki nála a modell.

– Amint beléptem az Exastore-ba, elsőnek Timi szépsége ragadott meg. Nagyon tetszett a rózsaszín pánt a fején, de nem azt néztem...Hanem nagyon tetszett, hogy Timin alig volt ruha – vallotta be a taxisofőr, aki ezután zavarában el is nevette magát. A shopban ki is szúrt magának egy vagány napszemüveget és egy szalmakalapot, és abban pózolt.

A boltban egyébként a csocsóasztaltól elkezdve a fényképezőgépen keresztül a csokiig számtalan dolgot vásárolhattak pontjaikból a játékosok. Bár Palik László a szigorú boltvezető szerepében semmit nem engedett kipróbálni, Gelencsér Timi azonban megkóstolhatott egy csokit, majd kijátszva „főnökét”, néhány kockát titokban odaadott Ricsinek. A fiú igazságosan megosztozott a többiekkel a szeleten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában