nyereményjáték

2020.12.08. 17:30

Újra itt a mozaikkereső: már úton a két Toyota Yaris Hybrid!

Indul a 24 Óra nagy karácsonyi mozaikkereső játéka a lap előfizetőinek: az értékes nyeremények között LED tv, laptop, fődíjként pedig két darab Toyota Yaris Hybrid is gazdára talál majd.

Sz. D. K.

Meghálálva azt a több éves-évtizedes bizalmat, amellyel a 24 Óra előfizetői megtisztelnek minket, most kifejezetten önöknek indítjuk el idén is a nagy, karácsonyi mozaikkereső nyereményjátékunkat, megköszönve, hogy a 24 Óra részese lehet mindennapjaiknak.

Úgy gondoltuk, hálánkat idén azzal fejezzük ki, hogy megpróbáljuk kitalálni, minek is örülnének a szeretet ünnepének közeledtével, milyen nyereményekkel köszönjük meg bizalmunkat és tegyük még szebbé a karácsonyt. Ennek apropójából fantasztikus nyereményeket gyűjtöttünk össze, ami nem más mint 19 darab 1.000.000 forint értékű bevásárlókártya, 19 darab LED-tv, 19 darab laptop, 19 darab álló porszívó, valamint 19 darab tablet, fődíjként pedig 2 db Toyota Yaris Hybrid autót fogunk kisorsolni.

A fődíj egy Toyota Yaris Hybrid

Ezáltal a Mediaworks mind a 19 napilapjának elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhatnak az elképesztő nyereményekért. Fontos, hogy a játék résztvevői decemberben rendelkezzenek érvényes 24 Óra-előfizetéssel, hiszen játékunkban kizárólagosan csak az előfizetőink vehetnek részt. Így tehát a 2020. decemberben és 2021. januárban is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki pályázik ajándékainkért.

A játék menete egyszerű: a részvételhez szükséges szelvény a december 11-i Tv Műsor.hu magazinban jelenik meg. Ettől kezdve a 11 napon keresztül megjelenő mozaikdarabokat össze kell gyűjteni, fel kell ragasztani a szelvényre, majd beküldeni a 2800 Tatabánya, Mártírok útja. 44. címre, és megnyerni vele az értékes nyeremények egyikét.

A 11 mozaikdarab közül az egyik egy Joker, ami december 23-án jelenik meg, így ha lemaradna bármelyik darabról, azt a Jokerrel helyettesítheti. A játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal 2021. január 13-ig kell beküldeni. Az indulókat kérjük, hogy a borítékra legyenek szívesek ráírni: Mozaikkereső! A nyeremények sorsolása január 28-án 10 órakor, az összevont fődíj sorsolása pedig január 29-én 10 órakor lesz.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. December 11 -én pénteken keresse a Tv Műsor.hu magazint, ne hagyja ki, és játsszon velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában