strand

2020.10.23. 05:56

Új fürdőigazgatóval készül a nyitásra a bábolnai termálfürdő

Munkába állt Vojtkó Tibor, a Bábolna Strand- és Termálfürdő új igazgatója, aki 2018. január és 2019. november között a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója volt.

K. D.

Forrás: Facebook

A fürdő szeptember 3-án zárta be kapuit, alig több mint két hónap működés után. Ennek az volt az oka, hogy az előző fürdővezető munkaviszonyát augusztusban a fürdőt üzemeltető Bábolna Városgazda Kft. felmondta.

Eközben jelentkezett egy fürdőüzemeltetésben jártas cég, amely egy éves, határozott idejű szerződéssel átvette volna a bábolnai termál üzemeltetését. Az önkormányzat így az üzemeltetésbe adás lehetőségét és a fürdővezetői pályázatra érkezett jelentkezéseket is megvizsgálta.

Rendkívüli testületi ülésen arról határoztak, Vojtkó Tibort nevezik ki a fürdő vezetőjének, aki 2018. január és 2019. november vége között a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója volt. Emellett műszaki vezetőt is találtak, aki korábban a kormányhivatalban hatósági vízmintavétellel foglalkozott. Az üzemeltetésre jelentkező céggel tanácsadói szerződést kötnének. A fürdő nyitásának időpontját még nem tették közzé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában