jótékonyság

2020.10.23. 07:00

Egy emberként mozdul Ács: gyűjtést szerveznek a Crohn-beteg édesanya gyógyulásáért

Újra gyűjtenek a Crohn­-beteg ácsi anyukának. Laurát egy németországi intézményben ápolják, hiszen állandó felügyeletre, sebellátásra és infúziókra szorul.

K. D.

Forrás: Facebook

Az édesanya Facebook-oldalán azt írta, szeretne nagyokat sétálni, önállóbb lenni. Az internet segítségével sokat tarthatja a kapcsolatot kislányával, Alízzal, de szeretne minél előbb hazatérni Ácsra, hogy együtt lehessen családjával. Erre azonban még nincs lehetőség, hiszen egy újabb műtét vár rá. Ahhoz, hogy a beavatkozás biztonságos legyen, legalább 50 kilogrammosnak kéne lennie, de a tömege egyelőre csak 37 kilogramm. Pár nap alatt a jóakarók több mint hétszázezer forintot gyűjtöttek össze, hozzájárulva a kórházi költségekhez.

Hogy segítsék a családot, újra jótékonysági sütivásárt rendeznek november 14-én, szombaton. A rendezvényt az önkormányzat is támogatja. Az eseményen figyelnek majd a járványügyi előírások betartására, egy irányban lehet majd haladni, a sütik között pedig nem lehet majd válogatni, lezárt egységcsomagokat készítenek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában