segítség

2020.08.27. 06:32

Helyi termelők kínálatáról készül adatbázis Nyergesen

Nyergesújfalun helyi termelők kínálataiból készítenek adatbázist, ezzel is segítve a koronavírus-járvány miatt nehezebb helyzetbe került lakókat.

F. K.

Forrás: Shutterstock

A város önkormányzata egy helyi kis- és őstermelői, továbbá kereskedelmi adatbázis létrehozásával, illetve közzétételével próbálja segíteni a koronavírus-járvány miatt nehezebb helyzetbe került, érintett csoportok szereplőit. A regisztrációs lap letölthető a települési honlapról, kitöltése után nyomtatva leadható a polgármesteri hivatal portáján, illetve elektronikusan is visszaküldhető. Az adatszolgáltatás teljesen önkéntes.

A kitöltésre kínált rubrikák nem okozhatnak sok gondot. Kérdés tudakolja a termelő/kereskedő nevét, az egység elnevezését, telefonos, világhálós elektronikus levélben történő elérhetőségét, továbbá az esetleg már megalkotott, működtetett termelői, kiskereskedelmi honlap megtekintéséhez szükséges információkat. Természetesen nagyon lényeges adatszolgáltatás a törzsvásárlók és a remélt új partnerek számára is, hogy alkalmanként pontosan mit kínál az információs bázisban szerepelni akaró. Legalább ilyen fontos információ, hogy megoldható-e a házhoz szállítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában