új pozíció

2020.07.03. 14:40

Miniszterelnöki biztossá nevezték ki Bencsik Jánost

A Tatai-medence kiemelt járműipari térség összehangolt fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosnak nevezte ki őt a miniszterelnök.

Kemma.hu

Budapest, 2020. február 24. Bencsik János, a Fidesz országgyûlési képviselõje a Lotte Aluminium Hungary Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. február 24-én. A dél-koreai cég Tatabányán létesít új alkatrészgyárat mintegy 44 milliárd forintos beruházással. MTI/Bruzák Noémi

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

A július 2-i csütörtöki Magyar Közlöny melléklete, a Hivatalos Értesítő tartalmazza azt a miniszterelnöki utasítást, amely arról szól, hogy Orbán Viktor Bencsik Jánost július 1-jétől a Tatai-medence kiemelt járműipari térség összehangolt fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztossá nevezi ki.

Az utasítás részletezi az új miniszteri biztos feladatait. Eszerint Bencsik János részt vesz a térség fejlesztésére vonatkozó koncepció kidolgozásában és végrehajtásában, valamint ellátja a térséghez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó fejlesztési források terhére támogatott projektek megvalósításával összefüggő koordinációs feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában