betegség

2020.05.16. 07:29

Romlott az ácsi Crohn-beteg anyuka állapota: újra műteni kell

Az utolsónak ígért műtétje után hat nappal lett rosszul a Crohn-beteg Laura, ezért két újabb műtéten esett át, és újabb beavatkozásokra lesz szüksége a jövőben.

K. D.

Taubnitz Laura februárban adott életet kislányának, most azonban az életéért küzd ő is és szerettei is. A chron-betegség miatt került szörnyű állapotba.

Forrás: Facebook

Bár korábban már arról írtunk, a Crohn-beteg ácsi anyukát utoljára műtik, állapota azóta rosszabbra fordult. Taubitz Laura férje arról tájékoztatta az értük aggódókat, a műtét után hat nappal lett rosszul felesége. Két újabb műtéten esett át ismét, és két-három naponta újabb beavatkozásokra lesz szüksége. Egyelőre még nem tudják, hogy meddig. Az őt kezelő sebész, dr. Igors Iesalnieks mindent megtesz, hogy javítson a kialakult helyzeten. Laura férje arra kért mindenkit, tudja, hogy a jó szándék vezérel mindenkit, de egy ideig ne hívják, ne üzenjenek feleségének, mert nagyon megviseli lelkileg, ami történik vele – írja felesége közösségi oldalán is.

Laura sokáig lebegett kislánya születése után élet-halál között, amikor elhatalmasodott rajta betegsége. Végül dr. Farkas Roland segítségével erősödött meg a szervezete. Augusztusban kivették az egész vastagbelét, januárban pedig megműtötték a vékonybelén kialakult perforációkat. Később a tápszerezés miatt májelégtelensége lett, erre a mostani beavatkozástól vártak megoldást. Laurát sokan segítették az utóbbi időszakban, összegyűjtötték számára azt az összeget is, ami kellett a legutóbbi beavatkozáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában